Nyt AV-udstyr


Gestelev

        Forsamlingshus


Næste Generation Gestelev

- Forsamlingshus for alle! 

 

Gestelev Forsamlingshus har gennem mange år været samlingspunktet for borgerne i Gestelev og det vil vi gerne holde fast i.

 

Gennem ideudvikling og inddragelse er det blevet tydeligt, at huset skal tilbyde noget for de efterhånden mange børn og unge i byen, hvis vi skal fastholde, at forsamlingshuset skal være byens hjerte.

 

Vores forsamlingshus er en gammel og dyr dame i drift. Derfor kan meget få indtægter fra udlejninger og fællesaktiviteter bruges til nye investeringer. Ikke desto mindre er opbakningen stor og vi er ved fælles hjælp ved at modernisere og indrette et klublokale for Gestelevs børn og unge.  Fine møbler er doneret, brætspil er kommet til og malingen står klar.

 

Vi mangler dog det musik- og TV-udstyr, som byens børn og unge selv peger på, vil gøre det attraktivt at komme der. At det også vil gøre forsamlingshuset endnu mere attraktivt for husets andre brugere er kun en fordel. For huset mangler i dén grad det AV-udstyr, som kan understøtte de mange fælles aktiviteter i huset, hvor musikken oftest spiller en stor rolle.

 

Vi søger derfor tilskud til AV udstyr, som både kan bruges af børnene i deres nye klubrum, men også i forsamlingshusets større lokaler, når Gestelevs borgere og husets brugere samles til aktiviteter.

 

AV-udstyret udgøres af:

Lyd- og musikanlæg i form af aktive, transportable højtalere mv.

Projektorpakke, som består af projektor, ophæng og lærred.

 

UPDATE: Vi har ansøgt FMK´s borgerbudget om støtte til AV-udstyret.  Vi er blevet tildelt 13,543kr, som der nu kan købes            AV-udstyr for. Det bliver godt!